maandag 5 januari 2015

Uitstapje Tongeren en Maastricht

Eén van mijn voornemens is meer tijd voor manlief te maken. Zo af en toe eens wat tijd voor ons tweetjes. En we zijn het jaar al goed gestart.

Vrijdag 2 januari gingen we naar Tongeren naar de tentoonstellingen van de Vikings in het Gallo-Romeins museum.
Beide hadden we er iets meer van verwacht. We hadden wat meer Vikingen, boten, ... verwacht.
We raden de tentoonstelling niet aan.

Na een hapje te eten trokken we nog de grens over om te gaan shoppen in Maastricht. En we waren niet de enige. Na een klein uurtje hadden we dan parking gevonden en het geluk was aan mijn kant, de markt stond er nog. Dus snel naar de stoffenkramen. Maar dat vond ik helaas ook wat tegenvallen. Veel carnavalstoffen en weinig stofjes zoals soft cactus, Robert kaufmann, ... Eigenlijk heb ik zo geen stofjes gespot bijna. Dan de winkelstraten ingedoken voor soldenkoopjes te doen.

En dan het naar huis gaan ... Een grote parking met slechts 2 betaalautomaten waarvan er maar 1 werkte. De vrouw voor ons had er vorige week ook gestaan maar toen werkte ze alle 2 en ze had een half uurtje aan moeten schuiven. De eerste 20 minuten ging het goed vooruit en dan stopte het ... Wachtende begonnen filmpjes en foto's te maken van de wachtrijen en te posten op Facebook. En toen kwam er een busje van de parkingeigenaar aangereden en ging de bareel open en mocht iedereen zo van de parking rijden.

Het was een leuk dagje onder ons tweetjes. Zo mogen er nog meer volgen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten