dinsdag 4 augustus 2015

Mini-trip met oma en opa

Vorige week was het zo ver ... 1 nachtje weg met de mobilhome. Zoonlief had er lang naar uitgekeken. Hij vroeg vaak hoeveel nachtjes nog slapen ...

Door het slechte weer hebben ze de trip moeten veranderen maar dat vond zoonlief niet erg. Hij heeft zich nu ook super geamuseerd.

Woensdag reden ze eerst richting Hidrodoe, een doe-centrum rond het thema water in Herentals. Hier hebben ze zich heel de dag geamuseerd.

Tegen de avond reden ze richting Genk waar ze parkeerde voor de nacht op de mobilhomeparking aan Domein Kattevennen.

Donderdag zouden ze nog een ander uitstapje maken, maar zoonlief vond het zo leuk in Domein Kattevennen dat ze daar nog een heel dagje gebleven zijn. Rondcrossen met zijn loopfietsje, spelen in de speeltuin, ...

Hij vertelt honderduit over zijn tripje en kijkt uit naar zijn volgend reisje.

Maar alleen is hij de laatste dagen verdrietig. In domein Kattevennen is hij op donderdag zijn Spiderman pet verloren in de speeltuin. En laat dat nu net zijn lievelingspet zijn en hij wil geen andere pet op. Elke dag vraagt hij of we ze al terug gevonden hebben.

Iemand tips waar je leuke Spiderman petten kan vinden?
Heb met zoonlief al gekeken op Aliexpress, C&A, H&M, ... maar hij vindt er geen enkele mooi. Hij wil enkel de zijne. Helaas zijn we die verloren.

Of heeft iemand per toeval zijn pet gevonden?

Zoonlief met Spiderman pet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten