zaterdag 21 mei 2016

Terug in de tijd naar het dinosaurustijdperk

Tijdens onze vakantie in het Spaanse Calpe had zoonlief gevraagd of we weer naar de dinopark gingen. Omdat hij het er vorig jaar niet leuk vond en het wel een prijzig park is, hadden we beslist niet te gaan en thuis een keertje naar de dino's te gaan.

Tja, dan land je en vraagt zoonlief die middag gaan we nu naar de dino's?!? We waren wel heel dichtbij. Maar een paar minuutjes rijden ... maar toch zijn we maar naar huis gereden en op Pinkstermaandag terug gekeerd. Gelukkig is het voor ons niet zo ver rijden.

Pinkstermaandag ... zoonlief al heel vroeg wakker en roept gaan we naar de dino's? Nee, t is nog veel te vroeg. Nog even wachten ...

Enkele uurtjes later vertrekken we dan wel ... helaas was de batterij van het fototoestel nog niet opgeladen waardoor we geen foto's hebben van onze uitstap. Een reden dus om terug te gaan :-).

Nu vragen jullie zich af waar zijn ze naar de dino's geweest ... wel in het Nederlandse Boxtel. Daar heb je het oertijdmuseum De Groene Poort. Een echte aanrader.

Zowel binnen als buiten vind je vele dino's ... Na ons bezoekje zijn we enkele minuutjes rijden pannenkoeken gaan eten in Pannenkoekenhuis Het Betoverende Bos. Wauw ... ook een geweldig adresje. Daar gaan ze ons ook meer zien.
TIP voor zij die beide willen combineren: wij hebben dit pannenkoekenhuis leren kennen door een flyer aan de kassa bij het Oertijdmuseum. Met die flyer en op vertoon van je inkomkaart krijg je 10 % korting. Ook weer mooi meegenomen :-).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten