Gisterenavond stond de tweede en helaas laatste kookworkshop aan de hand van het boek Simply Italian op de planning bij onze lokale Femma-groep.
Aangezien les 1 zeer goed was vertrokken Eef en ik met veel verwachtingen naar de 2de avond.
En deze was ook weer zeer gesmaakt en leervol.
Wat stond er op het menu:
* Bruchetta met doperwten en buffelmozzarella met groene salsa
* Ravioli met een vloeibare eierdooier en gerookte zalm, boter-saliesaus
* Slimme risotto met courgette, ham en kaas
* Jagersstoofpot met Italiaanse gebakken aardappelen met rozemarijn
* Elsa's chocolade- en koekjesdessert.
Wat ik van deze avonden heb opgestoken:
* zelfgemaakte pasta is veel lekkerder dan pasta die je in de winkel koopt, maar helaas neemt het ook veel tijd in beslag. En helaas ontbreekt het vaak op een werkendag aan tijd om uitgebreid te koken.
Ook zin gekregen om deze lessenreeks te volgen? Op de website van Femma kan je terugvinden of er een groep uit je omgeving ook deze lessenreeks organiseert en wanneer.
Ziet er allemaal lekker uit!Wij maken ook verse pasta als wij koken met ons kookclubje!
BeantwoordenVerwijderen