maandag 1 juni 2015

Knuffelde nog eens met Agnes, de koe

Augustus vorig jaar brachten we al eens een bezoekje aan boer Ben & boerin Kathleen van KP Koeknuffelen in Ravels (Poppel).

Foto van ons bezoekje in augustus 2014

Zoonlief had het er toen enorm naar zijn zin. Wilde niet mee naar huis.

Zondag organiseerde Campina haar Boerderijdag, een opendeurdag bij de boer. In de provincie Antwerpen kon je een bezoekje brengen aan de boerderij van de familie Versteynen.
Dus toen we konden inschrijven, twijfelde ik geen moment.

Zoonlief was zondag op tijd wakker zoals gewoonlijk en riep meteen gaan we naar de koeien vandaag? Hij had er zin in.
Het zag er stralend weer uit, maar schijn bedriegt want een 20tal minuutjes later kwamen we aan in het druilerige Poppel. Helaas had ik het weerbericht nog in mijn hoofd dat het een zalige dag ging worden met als gevolg geen regenjassen mee. Maar dat kon de pret niet bederven.

We vertrokken voor een voormiddagje boerderijplezier maar dat werden enkele uurtjes langer dan gepland want ook deze keer wilde zoonlief niet mee naar huis.

Er was ook zo veel te doen. Knuffelen met Agnes, de knuffelkoe. Allerlei leuke spelletjes zoals fruit vangen, koemelken, bekerstapelen, skippie koe, boter schudden, sumo koe, boerengolf. Je kon er ook knutselen of je laten grimeren.

En je kon er ook proeven van allerlei Campina-producten. Heb zalige lekkere yoghurt geproefd. Deze ligt bij mijn volgend winkelbezoek zeker in mijn winkelkarretje.
En gelukkig zat er nog een potje in onze goodiebag en daar is er deze middag al eentje van gesneuveld.

Goodiebag

De lekkere potjes yoghurt ... mmmm

En voor de kids zat er nog een pakje stoepkrijt in

En na nog een mooie krijttekening voor boer Ben & boerin Kathleen gemaakt te hebben, reden we terug naar huis. We waren nog geen 100 meter verder of zoonlief lag in de auto al slapend na te genieten van een leuk dagje uit.

Helaas geen foto's van weer een topdagje op de boerderij wegens geen kodak mee en een platte GSM-batterij. Typisch mij.Wil jij ook eens een leuk dagje uit beleven op de boerderij van boer Ben & boerin Kathleen? Neem dan een kijkje op hun website: www.koeknuffel.be. Ze organiseren kinderfeestjes, ladies Night, teambuildings, ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten